Fixa till ett konferensrum

Fixa till ett konferensrum

Ett konferensrum borde finnas på alla kontor. Det känns aldrig riktigt seriöst om det inte finns ett dedikerat rum där du kan ha personalmöten eller möten med potentiella kunder. För att fixa till ett sådant rum behövs inte mycket men det finns olika sätt du kan gå tillväga för att hitta det som ni har behov av.

Tillräckligt med plats

Det måste finnas ett stort bord och fler stolar än vad du har anställda. Detta för att det alltid ska finnas en plats oavsett om antalet anställda växer snabbt eller om du har besök av många personer samtidigt. Det sista du vill är att det kommer många kunder på besök och några av dem är tvungna att stå upp hela mötet.

Inredning

Inredningen behöver du också tänka igenom. Förutom bordet och stolarna behöver du lite dekorationer för att rummet ska kännas lite trevligare. En White board och en tv behövs också för att du ska kunna rita upp och ha bildspel eller genomföra digitala möten. De flesta konferensbord kommer med fack där du kan sätta in eluttag, det är bra om du använder dessa för att de som sitter vid bordet inte ska behöva gå iväg om deras dator behöver laddas.