Företagets arbetsmiljö

Företagets arbetsmiljö

Det är viktigt med arbetsmiljön och det finns en lag som talar om hur detta fungerar, arbetsmiljölagen. Det är viktigt att vi mår bra på våra arbetsplatser då vi kommer med största sannolikhet att utföra ett bättre arbete med en trivsam miljö att arbeta i.

Det är mycket som faller inom ramen för arbetsmiljö och vi tänkte endast ta upp belysning i våra lokaler som vi arbetar i. Det är viktigt för vårt välmående att vi har en väl anpassad belysning till det arbete som vi utför. Vi kan inte sitta i mörker utan vi måste få ljus så att vi ser vad vi håller på med.

Alla vet hur solljus påverkar oss, alla blir vi mer levande dagar då solen skiner och detta är ett bevis på att vi är i behov av bra ljus även inomhus. Parans är ett företag som tagit belysning ett steg längre och använder sig av solljus för att belysa upp kontor och offentliga lokaler. Kolla upp om Parans är något för ert företag.

Ljuset påverkar oss mycket och det gäller att den belysning som finns på en arbetsplats är tillräcklig för de som arbetar där. Arbetsmiljöverket ger bra riktlinjer på hur man ska tänka med just belysning. att ha för dåligt med belysning kan ge besvär som huvudvärk och bli trött i ögonen då de måste anstränga sig extra om inte det är tillräckligt med ljus.