Skapa en bättre arbetsmiljö med växter

Skapa en bättre arbetsmiljö med växter

Genom att använda gröna växter och vackra blombuketter kan du skapa ett arbetsmiljö som är inte bara är estetik tilltalande utan även bra för dina medarbetare. Ett ombonat kontor och arbetsplats signalerar till medarbetarna att en arbetsgivare bryr sig om anställdas välbefinnande. Med växter blir arbetsplatsen en skön plats att arbeta på.

Lugn och kreativitet

Växter är ett rogivande inslag som hjälper till att minska stressnivåerna. Med hjälp av växer kan du skapa lugn och höja kreativiteten. Vi tillbringar en stor del av vårt liv inomhus på kontoret och arbetsplats vilket gör det extra viktigt att skapa en vacker och hälsosam inomhusmiljö. Ta en titt på detta för inspiration om hur du kan skapa en skön arbetsmiljö.

Bättre luft och smittskydd

Det finns ett brett urval med gröna växter och med rätt växter kan dåliga partiklar i kontoret absorberas ur luften. Växter producerar syre genom att använda den luft som vi andas ut. I Sverige är inomhusmiljöer ofta torra och växter hjälper till att höja den. I en fuktig miljö blandas smittsamma partiklar i fukten. Partiklarna blir tyngre och faller därför till marken snabbare medan i en torr miljö överförs de snabbare via luften. Om ditt kontor eller arbetsmiljö besväras av ljud passar det perfekt med växter som fungerar ljuddämpande.